in

АНКЕТА: Кои македонски политичари повеќе ви останаат впечаток во облеката?

Ве прашуваме, кои македонски политичари сметате дека добро ја разбираат модата и добро се носат за време на јавните настани?

 • Question of

  Зоран Заев или Димитар Ковачевски

  • Зоран Заев
  • Димитар Ковачевски
 • Question of

  Христијан Мицкоски или Никола Груевски

  • Христијан Мицкоски
  • Никола Груевски
 • Question of

  Бранко Црвенковски или Стево Пендаровски

  • Бранко Црвенковски
  • Стево Пендаровски

Што мислите?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Прекумерниот внес на протеини може да предизвика сериозни проблеми

Кои се знаците дека партнерот не ви е доволен?